Επικοινωνία

ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΛΙΟΡΙΔΗΣ
Εργοστάσιο & Έκθεση

15ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Εδέσσης
(στροφή Αγίου Αθανασίου)

Δείτε αναλυτικές Οδηγίες πως να έρθετε στο Εργοστάσιο & Έκθεση

Τηλ: 2310 722270 2310 722155
Fax: 2310 722805
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 - 20:00
Σάββατο: 10:00 - 15:00

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κάθε μέρα Black Friday

black friday στα έπιπλα

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥέπιπλα ΘεσσαλονίκηΜελετάμε ξεχωριστά την κάθε περίπτωση. Λαμβάνουμε υπόψη μας και τα υπόλοιπα έπιπλα που πιθανόν να έχετε στο σπίτι, καθώς και τους χρωματικούς σας συνδυασμούς στους τοίχους του σπιτιού σας.

Μπορούμε να σας προτείνουμε εναλλακτικές τοποθετήσεις εάν πρόκειτε για ένα καινούργιο σπίτι ή συμβουλές διακόσμησης εάν έχετε ήδη στημένα κάποια έπιπλα στο χώρο σας. 

Η εξυπηρέτηση σας γίνετε από τους έμπειρους σχεδιαστές / διακοσμητές που διαθέτουν τα ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΛΙΟΡΙΔΗΣ

 

 

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ


ειδικές κατασκευές επίπλων

 

Τα ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΛΙΟΡΙΔΗΣ , αναλαμβάνουν ειδικές κατασκευές για όλο το σπίτι, καθώς και τον επαγγελματικό χώρο που διαθέτετε, έχοντας εμπειρία περισσότερα από 40 έτη ως κατασκευαστές στο χώρο του επίπλου.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


έπιπλα

 

Τα έπιπλα που έχετε επιλέξει, μεταφέρονται στο χώρο σας με απόλυτη ασφάλεια τις επιθυμητές για εσάς ώρες και ημέρες με ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας μας και τοποθετούνται από το ειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό. Παραδόσεις μπορεί να γίνουν σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό.

 

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗέπιπλα θεσσαλονίκη

 

 

Αποθηκεύουμε τα έπιπλά σας Δωρεάν στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας.

 

 

 

 

ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥλίστα γάμου

Προσθέστε τα ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΛΙΟΡΙΔΗΣ στην λίστα γάμου σας και έτσι θα μπορείτε να επιλέξετε τα επιθυμητά και  εξαιρετικής ποιότητας σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, ντουλάπες, τραπεζαρίες, σύνθετα, μπουφέδες και τα υπόλοιπα έπιπλα σπιτιού που διαθέτουμε . 

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με την εταιρεία La Boboniera (προϊόντα γάμου και βάπτισης) και παρέχουμε ειδικές τιμές στους πελάτες μας!

στολιγσμός γάμου