Επικοινωνία

ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΛΙΟΡΙΔΗΣ
Εργοστάσιο & Έκθεση

15ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Εδέσσης
(στροφή Αγίου Αθανασίου)

Δείτε αναλυτικές Οδηγίες πως να έρθετε στο Εργοστάσιο & Έκθεση

Τηλ: 2310 722270 2310 722155
Fax: 2310 722805
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 - 20:00
Σάββατο: 10:00 - 15:00

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κάθε μέρα Black Friday

black friday στα έπιπλα

«Τι να προτιμήσω; Στρογγυλό ή Ορθογώνιο Τραπέζι για την Τραπεζαρία;»

τραπεζαρια θεσσαλονικη 1

Πρόκειται για ένα ερώτημα που κάνουν στον εαυτό τους όλα τα ζευγάρια πριν προβούν στην αγορά του νέου τους τραπεζιού για την τραπεζαρία.

Όταν μια κοπέλα είναι έτοιμη να παντρευτεί τον αγαπημένο της, σημαίνει πως αυτόν τον καιρό βρίσκονται σε φάση διακόσμησης του πρώτου τους κοινού σπιτιού. Η ερώτηση, λοιπόν, που έχει για εμάς είναι η εξής: “Μιας και θέλω να αγοράσω τραπεζαρία για το σπίτι μου θα ήθελα να ρωτήσω τι θα με βολέψει καλύτερα. Ένα στρογγυλό ή ένα ορθογώνιο τραπέζι;”

τραπεζαρια θεσσαλονικη 2

Η επιλογή του τραπεζιού για την τραπεζαρία έχει να κάνει καταρχάς με το χώρο που έχετε για να το τοποθετήσετε. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν ψάχνετε για τραπέζι είναι ότι οι καρέκλες του θα πρέπει να απέχουν από τον τοίχο από 60 εκατοστά και πάνω για να μην παρεμποδίζεται η κίνηση γύρω από την τραπεζαρία όταν κάθεται κάποιος σε αυτές.

τραπεζαρια θεσσαλονικη 3

Ένας εύκολος τρόπος για να μπορέσετε να υπολογίσετε σωστά την απόσταση είναι να απλώσετε ένα σεντόνι στο πάτωμα διπλωμένο στη διάσταση της τραπεζαρίας που έχετε δει και σας αρέσει. Τοποθετήστε το σεντόνι στο πάτωμα αφήνοντας το περιθώριο των 60 εκατοστών γύρω-γύρω για να έχετε καλύτερη αίσθηση του χώρου που θα πιάσει. Αν τελικά δεν υπάρχει αυτό το περιθώριο των 60 εκατοστών τότε ή θα πρέπει να επιλέξετε ένα μικρότερο ορθογώνιο τραπέζι ή θα πρέπει να καταφύγετε στη λύση του στρογγυλού.

Με λίγα λόγια, το βασικό κριτήριο για να επιλέξετε σχήμα τραπεζιού είναι ο χώρος που έχετε στο σπίτι σας. Εάν έχετε αρκετό χώρο διαλέξτε ένα ορθογώνιο τραπέζι. Εάν, όμως, ο χώρος σας είναι περιορισμένος τότε ένα στρογγυλό τραπέζι είναι καλύτερη επιλογή.

τραπεζαρια θεσσαλονικη 4

Αυτό που πρέπει να προσέξετε στο στρογγυλό τραπέζι είναι να έχει ένα κεντρικό πόδι για να χωράει περισσότερες καρέκλες εάν χρειαστεί. Μην το επιλέξετε σε περίπτωση που θέλετε τραπεζαρία για πολλά άτομα γιατί θα είναι πιο δύσκολη η πρόσβαση στα πιάτα που θα βρίσκονται στο κέντρο του.